категорії: блоґ-запис

прастітут і я

теґи: Європа ФМ, Юлія Бурковська, проституція, радіо

Богдан Логвиненко, Юлія Бурковськаось запис ефіру, де ми з бурковською, прастітутом дімою і кимсь іщо обговорюєм важливу насущну тєму – простітуцію.

було давно, розказати все ніяк не міг, але Топчинська примушує :)) 

чесно кажучи, йшов на ефір в дуже бойовому настрої і хотів доказати всьому світові, що простітути просто тупі й обмежені люди, але після кількох хвилин спостерігання за розмовою вже наявного у студії прастітута (я спізнився на хвилин 10, Бурковська, прасті!), не знав, що говорити. було якось неприємно, ніяково. я думав зайняти дуже агресивну позицію і зламать Юлі студію, але коли ми почали спілкуватись, мені так шкода цього хлопця стало.

 

Проститут Дімав принципі він згоден з тим, що говорили жінки, які телефонували у ефір. проституція – це прокляття, і з тим, що проститутки – нещасливі. він опускав очі, іноді кивав, і видно було, що хлопець погоджується в принципі з тим, що те, що його в попу трахають мужики – це не те саме, що цеглу тягати. але десь в якомусь моменті в нього вмикається блок – захист проти переконань, захист проти зовнішнього світу. він надзвичайно відкритий, усі відвідувачі студії змогли дізнатися, що хлопець живе з іншим хлопчиком і в них багато конфліктів на побутовому рівні, про те, що свої величезні доходи він пускає на розваги у клубах, і про те, що мама діми, коли дізналась про те, що її син – прастітут – плакала, але він зміг її переконати, що це все одно, що кірпічі – тільки в попу.

 

Проститут Дімаі їхали з ним в таксі майже до самого дому, тоді наш кочівний нічліг був на дарниці :) нарешті, коли Юля і ще хтось там вийшли з таксі і ми їхали втрьох, він перестав понтуватися і прикидуватися, я роздивився його очі, мені було якось ніявково від того, що поруч чувак, якого трахають в попу. я підійшов до цього питання з іншого боку, і зрозумів, що навіть якби я не знав, що його трахають у попу, це було б перше, що я подумав би, побачивши прикриття тваринними понтами його сумних очей, його нещасливого погляду. 

 

Богдан ЛогвиненкоАле цей хлопець змінив моє ставлення до проституток. Тепер мені просто шкода. Немає агресії, немає бажання комусь доводити, що легалізація цієї зарази – це зло. але я досі так думаю. легалізація в цивілізованій країні – нормальний процес, але не в нас, де мотивацією для соціуму є "обов'язковий мед.огляд", ви це говорите наче цнотливі першокласники, які ніколи за коробку конхвет не проходили той медогляд. от я офіційно зараз держслужбовець (хоч і вважаю себе безробітним), мене не мали взяти права на роботу без медогляду. але клав я на нього, і працюю собі, нє? легалізації – так! в україні – ні!